Vishandel STELOY


Antwerpsestraat 58 2640 Mortsel
03/449.96.68 Klik om te bellen

Over Vishandel STELOY

Waarom is Vishandel STELOY de beste keuze voor jou?

Het belangrijkste voor STELOY is om u de meest verse producten van hoogstaande kwaliteit te kunnen aanbieden. Dankzij de aanvoer van vis op dagelijkse basis en een ruime kennis van (duurzame) vissoorten, koopt STELOY de beste kwaliteit aan bij verschillende leveranciers, om altijd 'het neusje van de zalm' te kunnen aanbieden.

Meer over Vishandel STELOY:

Al meer dan 80 jaar staat STELOY bekend om zijn uitstekende kwaliteit van dagelijks aangevoerde verse vis. Hoe u deze parels het best bereidt kan u lezen in de rubriek koken, waar u naast recepten meer te weten komt over de verschillende vissoorten. Geen tijd of zin om zelf te koken? STELOY biedt u een dagelijks variërend, rijk gamma kant-en-klare gerechten. Verder vindt u op deze site een overzicht van de door ons verkochte visverwante producten, een actuele prijs en aantal links naar andere "vis"-sites. Ook in de winkel zelf staat het STELOY-team altijd klaar om u bij te staan met de beste raad en 'tips & tricks'.

Wat kan Vishandel STELOY je bieden?

Niet alleen onze verse vis en bijproducten, maar ook onze warme en koude bereidingen worden met de grootste zorg voor u klaargemaakt. Zo werkt STELOY enkel met verse producten, en wordt bijvoorbeeld onze huisgemaakte puree elke dag met verse aardappelen bereid en met de hand gespoten. Daarom kunt u sommige producten uiteraard enkel op bestelling verkrijgen, we stellen alles te werk om elke aanvraag met de grootste zorg te behandelen.

Vishandel STELOY in het kort

Producten

Bereidingen
Diepvriesvies
Gebakken vis
Schaaldieren
Schelpdieren
Verse vis

Diensten

Bezorging
Catering
Traiteur

Onze locatie

Logo Vishandel STELOY

Vishandel STELOY

Vishandel STELOY


Antwerpsestraat 58 2640 Mortsel
03/449.96.68 Klik om te bellen