Culinaire vishandel Zeeweelde


Hoogstraat 207 9250 Waasmunster
052/46.00.28 Klik om te bellen

Over Culinaire vishandel Zeeweelde

Bij het visaanbod van culinaire vishandel zeeweelde, ligt de focus op verse Noordzeevis. Die wordt tot tweemaal per dag ‘levende vers’ aangevoerd. En wat niet in het aanbod zit, kan altijd op bestelling worden aangevraagd.
Het traiteuraanbod strekt zich uit van dagschotels, over huisbereide vissalades tot en met zelfgemaakte soepen of bouillabaisses. Dagelijks worden er een 3 à 4-tal dagschotels gepresenteerd, een aanbod dat afhankelijk is van de seizoenen en de aanvoer van de dag.
Enkel Bordeauxwijnen hier, maar dan wel wijnen, afkomstig van lokale wijnboeren, bij elkaar gesprokkeld door een vriend ter plaatse.

U vindt ons Huiskamerrestaurant boven Culinaire Vishandel Zeeweelde!
Overdag staan we in de winkel; ’s avonds koken we in de huiskamer,
op niveau, zuiver en back to basics, voor privégezelschappen in een ongedwongen sfeer.Hier wordt gelachen, hier wordt genoten, hier zijn gasten hun volledige zelve.Even binnenpiepen in de keuken, zelfs dat kan.
Als traiteur verzorgt Le Muselet d’Or een culinaire happening bij u thuis of elders, met alle voordelen van een gastronomisch restaurant.
verzorgde diners - heerlijke walking diners en buffetten - unieke barbecues - paella Royal –passende wijnarrangementen - aankleding van de tafels – bediening.Hebt u persoonlijke wensen of suggesties, dan gaan we rond de tafel zitten om die met u te bespreken.
Voor elke smaak en ieders budget weet Le Muselet d’Or een gepast arrangement.

Le Muselet d’Or regelt het voor u!

Foto's

Culinaire vishandel Zeeweelde in het kort

Producten

Gebakken vis
Schaaldieren
Schelpdieren
Verse vis

Diensten

Catering
Traiteur

Onze locatie

Logo Culinaire vishandel Zeeweelde

Culinaire vishandel Zeeweelde

Culinaire vishandel Zeeweelde


Hoogstraat 207 9250 Waasmunster
052/46.00.28 Klik om te bellen