Diepvries seafood makkelijk besteld & aan huis geleverd

Gambas en garnalen in alle soorten, maten en vormen, de ene al wat exclusiever als de andere, zoals wildgevangen Ocean Tiger garnalen, Carabineros, maar ook gewone gepelde scampi's, of garnalen met deeg om te frituren.

Seafood toppertjes zoals red snapper filetjes met vel, premium tonijnporties, Japanse tapijtschelpen, Sint-Jacobsvruchten met of zonder koraal, langoestines, ...

& More exotische producten zoals kikkerbillen voor de liefhebbers, octopus tentakels voor de durvers & enkele vegetarische producten waaronder enkele zeewiersalades.

Kortom, door het groot aantal referenties vind je op deze shop voor ieder wat wils. Seafood online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Je vindt er bepaalde producten die niet in de standaard supermarkt te vinden zijn.
De producten worden gekoeld vervoerd, waardoor deze nog diepgevroren zijn bij levering. We gebruiken hiervoor een isomobox met koelelementen en een diepvriestas. Je neemt ze in ontvangst van de chauffeur en stopt ze in de diepvries, je haalt ze er weer uit wanneer het in jouw menu past.

  • Uitgebreid assortiment diepvriesproducten
  • Competitieve prijzen
  • Aan huis geleverd, op dinsdag, donderdag en vrijdag, 's avonds tussen 17h00 en 22h00
  • Gekoeld transport, uitvoerig getest, levering uitgevoerd door PostNl
  • Vanaf 30€ gratis levering, anders 12,50€ supplement

Op May 27, 2019